Visszér vese


visszér vese

Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények visszér vese rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Ha betegség szerint keresnének, kattintsanak a betegségkeresőre, ha gyógynövény szerint, akkor válasszák a gyógynövénykeresőt, majd mindkét esetben használják a legördülő listát.

visszér vese

Hasznos böngészést kívánunk! Milyen betegség gyógymódjára kíváncsi? Betegségek listája Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó.

Visszér-elégtelenség otthoni kezelési lehetőségei

Melyik gyógynövényre kíváncsi? Gyógynövények listája Veseelégtelenség esetén károsodnak a vesefunkciók és a salakanyagok felhalmozódnak a vérben.

A 3×6 hét után két hét kihagyással a kúra ismételhető.

visszér vese

Gyuri bácsi a következő kúrát is ajánlja: egy hónapon keresztül egy csésze mezei zsurló visszér vese, visszér vese a következő egy hónapban egy csésze tejoltó galaj tea, végül további egy hónapon keresztül egy csésze nyírfalevél tea fogyasztása.

Ajánlott termékek.

visszér vese