Teafaolaj visszér. A teafaolaj 17 gyógyító hatása


Teafaolajat a lábnak!

teafaolaj visszér

A teafaolaj általános fertőtlenítőszer, elpusztítja nemcsak a gombákat és a baktériumokat, teafaolaj visszér még a vírusokat is. Az egyik legismertebb illóolaj, felhasználási lehetősége szinte végtelen, mivel közel teafaolaj visszér vegyület tartalmaz, ami potenciálisan gyógyító hatású.

teafaolaj visszér

Jól kezeli a különféle bőrfertőzéseket, enyhén zsibbasztó hatásának köszönhetően pedig kiváló fájdalomcsillapító is. Krém teafával lazítja lábait Nem véletlen, hogy az egyik legkedveltebb Dr. Krém készítmény, a Relax Foot lábápoló krém teafaolajjal készül. A teafaolaj köztudottan kitűnően alkalmas a fáradt láb vérkeringésének felfrissítésére, összehúzhatja a vénákat ezért visszeres lábra, várandós kismamák, fizikai és állómunkát végzők számára egyaránt ajánlott.

teafaolaj visszér

Puhítja a bőrkeményedéseket pótolja a nedvességtartalmát a kiszáradt, felrepedt bőrnek. Az ébredés után nehezen mozgó ízületeknek, vagy a sok mozgást követő nehéz láb érzésnek is búcsút inthet a Relax Foot lábápoló krém használatával.

teafaolaj visszér

Mi mindent tartalmaz még a Relax Foot? A napraforgó olaj egyik fő összetevője a lenolajsav.

A napraforgóolajat is tartalmazó készítmény kiváló választás azok számára, akik szeretnék megakadályozni az ízületgyulladást, mivel ez az olaj hatékonyan segít az ízületi problémák megelőzését. Ezen illetve a teafaolajon kívül olaj- és palmitinsavat, valamint lecitint és jelentős mennyiségű A- D- és E-vitamint tartalmaz a Dr.

Krém a Relax Foot lábápoló krém. Így használja lábra: Vegyen alapos lábfürdőt, ezután teafaolaj visszér teafaolaj lábápoló krémmel körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza be a lábait, de készíthet borogatást is a krém használatával.

teafaolaj visszér

Borogatás során vagy masszázs után rövid időre tegye fel a lábát magasra. Vásárlóink kedvencei.

teafaolaj visszér