Orr visszeres. Értágulatok az arcon - Visszérambulancia


Rózsa Annamáriaa Dermatica bőrgyógyásza szerint számos más oka is lehet az orron láthatóvá váló erek megjelenésének, a kipirosodásnak.

orr visszeres

Fényterhelés, alkohol és rosacea is okozhatja a pirosságot Pókháló ereknek nevezzük a bőrfelszínhez közel elhelyezkedő elpattant vagy kitágult ereket, amelyek tulajdonképpen apró, elszórtan elhelyezkedő, orr visszeres rózsaszín megjelenésű visszerek, bár lehetnek csoportosan elhelyezkedő, egy pontból kiinduló, kissé vastagabb, lilás színű visszerek is. Leggyakrabban az arcon és a lábon jelennek meg, de bármelyik testrészen észrevehetjük őket.

orr visszeres

Mi okozhatja a piros erek látható válását? Mi segíthet a pirosság eltüntetésében? Melyik oldalon visszér ha például alkoholbetegség áll a háttérben, nyilván ezt lenne érdemes kezelni, hogy a folyamatot megállítsuk.

orr visszeres

Ugyanakkor a már látható ereket is el lehet tüntetni, halványítani lehet — hangsúlyozza dr. Rózsa Annamária, a Dermatica bőrgyógyásza.

Varikoflex balzsam a visszeres panaszok ellen - HillVital

Többek közt ez az oka annak, hogy szakorvosra kell bízni a kezelést, hiszen minden eset más és számos hatékony gyógyszert csak receptre lehet kapni. Előfordulhat, hogy a külsőleges kezelés már nem tűnik elégnek, ilyen lehet olyan eljárásokhoz fordulni, orr visszeres a szkleroterápia, a lézerterápia, de ezeket is csak orr visszeres szakértelemmel és körültekintéssel szabad orr visszeres.

Ugyanakkor Rózsa doktornő hangsúlyozza, hogy mindazok, akik ezzel a problémával küzdenek, maguk is sokat tehet azért, hogy ne romoljon a megjelenésük.

orr visszeres

Mit tehetünk az állapotromlás megelőzéséért?