Jódhiányos visszér. A visszérbetegség (varikozitás)


Jód, az eltiltott jóbarát - A gyógyító jód - Árvay Bálint, Jakab István

Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Ha betegség szerint keresnének, kattintsanak a betegségkeresőre, ha gyógynövény szerint, jódhiányos visszér válasszák a gyógynövénykeresőt, majd mindkét esetben használják a legördülő listát. Hasznos böngészést kívánunk!

jódhiányos visszér

Milyen betegség gyógymódjára kíváncsi? Betegségek listája Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: jódhiányos visszér szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó.

Melyik gyógynövényre kíváncsi?

jódhiányos visszér

Golyvának vagy strúmának hívjuk a pajzsmirigy megnagyobbodását. Ha a nagyobbodás jódhiány miatt alakult ki, akkor jód bevitelét javasoljuk. Belsőleg a Közönséges galajos teakeveréket ajánljuk.

jódhiányos visszér

Ez a keverék tea eredményesen használható mindenféle pajzsmirigyproblémára. A benne található közönséges galaj szabályozza a pajzsmirigy hormontermelését, így alul- és túlműködés esetén is alkalmazható.

Kapcsolat Mit ér a pajzsmirigy jód nélkül?

Jódhiányos visszér szurokfű szintén része a keveréknek, az agyalapi mirigy működését támogatja, amely a pajzsmirigy hormontermelését is befolyásolja.

A teakeverékből napi egy csészével javaslunk elkortyolgatni a nap folyamán. A fogyasztásban nem szükséges szünetet tartani, indokolt esetben folyamatosan is lehet alkalmazni.

jódhiányos visszér

Ajánlott termékek.