Calamus visszérből, Visszér calamus gyökér Érdemes visszéreket vágni


gyűjtemény visszérből

Bejelentkezés Tartalom Kálmosgyökér Kálmosgyökér A Calamus visszérből Acorus calamus más néven bécsisás a legrégebben ismert gyógynövények közzé tartozik. Dél-Kínában és Indiában honos, Magyarországon védett vízinövény. A növény legfőbb hatóanyagai trimethylamin, kálmus calamus visszér, acorin, cholin, illóolaj, keményítő, keserű és nyálkaanyagok.

ohh nincs visszér

A Kálmosgyökér görcsoldó, étvágyjavító, calamus visszér, gyomorerősítő, vizelethajtó, váladékképződést ösztönző, ingercsillapító, valamint összehúzó és vérkeringés javító is. Javítja az emésztést és gyermekek lisztérzékenységét. Hatásos vesekárosodásnál is, megfelelő szer a test megtisztításához.

Segít mirigy-megbetegedések és köszvény, sápadtság és vízkór esetén calamus visszér. A gyökér rágcsálása és a tea kedvezően hat a tüdőbaj, tüdőrák gyógyításában.

Visszér calamus gyökér, Навигация по записям

Kálmosgyökér tea: A kórosan soványaknak segít a kálmosgyökér teája a súlygyarapodásban. A kálmosgyökér annak is segít, calamus visszérből le szeretne szokni a dohányzásról. Naponta többször egy-két szem gyökeret lassan rágjon szét, és meg lesz az eredmény.

milyen kenőcs hatékony a visszér ellen

Hosszú távon a fogyasztása esetén lehetnek mellékhatásai, például hányás. Nagyobb mennyiségben és huzamosabb ideig rákkeltő hatású is lehet.

Tartalomhoz tartozó címkék: Kálmosgyökér Csak raktáron lévő termékek listázása Top termékek. Olvassa el is.